Divisionsforeningen Håndbold


Fleksibel og billig løsning

Dette stykke special programmering tager base i en app, som ajourførerede håndboldresultater i live-tid. Appen var en dyr og besværlig affære, så målet var at udvikle en billigere og mere fleksibel løsning, som stadig tilbød udvalgte features og opbygning.

Løsningen blev en webapp med et logsystem. Under håndboldkampe bliver der konstant logget om udviklingen af kampen, hvem misser et skud og hvem scorer, alle informationer kommer ind i en database, som vores webapp så henter informationerne fra. Webappen viser liveresultater og alle oplysninger om alle igangværende håndboldkampe i flere forskellige ligaer. Desuden er der i webappen blevet lavet markedsføringsmuligheder for klubberne.

Se Divisionsforeningen Håndbolds løsning her 

Se mere

Vi er klar til at finde en løsning til jer


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Jan Bech Rounborg

Projektleder (+45) 69 60 66 28 jb@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt

Vestjysk Marketing har valgt at følge statsministerens opfordring. Derfor arbejder langt størstedelen af vores kollegaer hjemmefra.
Alle igangværende opgaver vil fortsat blive løst som planlagt og har I nye opgaver eller problemstillinger tager I blot fat i jeres kontaktperson som normalt.
Vores hovedtelefon 97320108 og kontoret er derfor mindre bemandet. Skriv derfor gerne en mail til din kontaktperson. Du finder kontaktinfo her: www.vestjyskmarketing.dk/kontakt

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt.