Primo Tours


Plugin med mange muligheder

Vi har udviklet et plugin til Tourpaq bookingsystemet til Primo Tours, hvis formål er at gøre bookingen nem for Primo Tours.

Det er et system, som kan håndtere mange brugere på én gang. Derfor håndterer systemet data på sådan en måde, at hastigheden på Primo Tours ikke bliver langsommere.

Systemet kommer med mange forskellige features, som bl.a. gør det muligt for brugere at skrive sig op til afbudsrejser, som passer præcist indenfor de parametre de sætter. Derudover kan man under de forskellige destinationer læse blogge fra guiderne på den location, samt skrive til den pågældende rejseleder med spørgsmål.

Se Primo Tours løsning her 

Se mere 

Responsivt Design


Vi er klar til at finde en løsning til jer


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt

Vestjysk Marketing har valgt at følge statsministerens opfordring. Derfor arbejder langt størstedelen af vores kollegaer hjemmefra.
Alle igangværende opgaver vil fortsat blive løst som planlagt og har I nye opgaver eller problemstillinger tager I blot fat i jeres kontaktperson som normalt.
Vores hovedtelefon 97320108 og kontoret er derfor mindre bemandet. Skriv derfor gerne en mail til din kontaktperson. Du finder kontaktinfo her: www.vestjyskmarketing.dk/kontakt

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt.