« Tilbage til oversigt

Ny salgschef i Vestjysk Marketing

Dato: 09/01/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

Tonny Sørensen, 36 år, er netop ansat i en nyoprettet stilling som salgschef i Vestjysk Marketing for at styrke den positive udvikling og sikre fortsat vækst i Vestjysk Marketing.

 

Den nye salgschef bor i Vildbjerg sammen med hustruen Mette Frank, og 4 børn på hhv. 3, 6, 10 & 12. I fritiden er der fokus på langdistanceløb, og i øjeblikket trænes der i marathonløbet i Hamburg, derudover er Tonny interesseres for al sport, hvori der indgår en bold.

Tonny Sørensen har en fortid fra marketingverdenen, hvor han blandt andet har arbejdet for Eniro, Krak og været selvstændig med både telemarketingvirksomhed og teleselskab. Rent karrieremæssigt har den nye salgschef dermed igennem de seneste 16 år altid arbejdet med salg, ledelse og strategi.

Tonny Sørensen: ”Jeg tror meget på netværks- og referencesalget og vil derfor arbejde på at Vestjysk Marketing i endnu højere grad bliver synligt i et større geografisk område. Naturligvis i mit eget lokalområde i Vildbjerg samt eksempelvis Herning og Holstebro. Jeg ser frem til at mødes med nye og gamle bekendtskaber i en ny rolle”.

Målet med oprettelsen af den nye stilling er at skabe en platform for at Vestjysk Marketing i endnu grad skal være virksomhederne foretrukne samarbejdspartner når det gælder om at få online succes. Med den nyoprettede stilling er Vestjysk Marketing 23 medarbejdere, der fokuserer på hjemmesider, webshops, specialprogrammering og online marketing.

 

 

Skrevet af: Boy Boysen

Kommentarer: