Blog indlæg

Tips til webshopejere. Fragt og forsendelse er et konkurrenceparameter

Skrevet af: Anders Abrahamsen - d. 24.11.17

Ikke alle tænker over at også fragt og forsendelse kan benyttes som vigtige konkurrenceparametre. Ikke alene påvirker forsendelsen prisen, men også kundernes oplevelser er i spil. Hos Vestjysk Marketing har vi indsamlet de vigtigste tips til, hvordan du kan optimere din fragt og dine forsendelser.

Indsaml penge til velgørenhed på Facebook

Skrevet af: Anna Engsted - d. 21.09.17

Facebook har for nylig lanceret et sæt værktøjer til nonprofitorganisationer til indsamling af penge i USA. Værktøjerne blev en stor succes, og de lanceres derfor i Danmark. Det betyder, at danske velgørenhedsorganisationer nu også kan søge om at afprøve dette nye donationsprodukt.

BingAds – Adwords til billigere penge

Skrevet af: Søren Evald Kristensen - d. 23.06.17

Kender du muligheden for at annoncere på Microsoft’s søgemaskine Bing? Endda til væsentlig billigere penge end på Adwords? Hos Vestjysk Marketing hjælper vi allerede flere af vores eksisterende kunder med at annoncere i toppen af Bing – og vi kan konstatere at resultaterne er meget tilfredsstillende.

Den gode hjemmeside

Skrevet af: Michelle Brandstrup - d. 23.05.17

Hjemmesider er blevet en stor del af vores hverdag. Der bliver stillet store krav til funktionalitet og brugervenlighed. Hvad bør du tænke over og være opmærksom på, hvilke faldgrupper findes der og hvad kan være med til at opbygge en god og langvarig side? 

Facebook mål - Tænk S.M.A.R.T

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 27.02.17

Opsætter du klare mål for din facebook annoncering? Hvis ikke, så kan du med fordel læse dette indlæg om målsættelse af facebook annoncering vha. S.M.A.R.T modellen.

SEOday 2017: En dag med SEO

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 26.01.17

SEOday er en tilbagevendende begivenhed for Vestjysk Marketing. Vi tager stor stolthed i at opruste vores viden løbende inden for online marketing, herunder specielt SEO, hvor SEOday blot er et ud af mange events der er med til at viderudvikle vores kompetencer.

Adwords – det assisterende klik

Skrevet af: Søren Evald Kristensen - d. 03.11.16

Adwords-kampagnerne er rettet mod direkte salg. Søg på Google, bliv fristet af annoncen, klik og foretag et køb/tilmeld dig nyhedsbrevet/udfyld kontaktformularen eller andre relevante konverteringer. Adwords måles på konverteringerne. For uden konverteringerne, hvad er så ideen med Adwords-annoncering?

Digital Forretningsudvikling 2016

Skrevet af: René Rustesen - d. 02.11.16

Torsdag d. 27. oktober var vi 3 projektledere, der drog til Silkeborg for at deltage i IT Forums konference om Digital Forretningsudvikling. Konferencen viste sig at være et kig ind i krystalkuglen, og alt efter temperament var det et dystert eller et opløftende kig. Læs omkring mine tanker her.

Google sætter fokus på sikkerhed – hvad betyder det for dig?

Skrevet af: Kurt Moskjær Andersen - d. 31.10.16

Når Google til januar 2017 frigiver en ny version af deres web-browser Chrome, får det stor betydning for hvordan de besøgende ser på din hjemmeside eller webshop. Hvad der mere præcist kommer til at ske og hvad du kan gøre, kan du læse mere om herunder.

Søgemaskine Optimering - top 10

Skrevet af: Kenneth Sangill- Opdateret 06/01 -2016 - d. 16.09.16

Alle vil ligge i toppen på Google, men det er kun dem, der arbejder hårdt med SEO optimering der kan...

Tilmeld nyhedsbrev

Få online tips og tricks der kan flytte din forretning