Brug for Support - klik her

info@vestjyskmarketing.dk / 97 32 01 08 .

Blog indlæg

Facebook mål - Tænk S.M.A.R.T

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 27.02.17

Opsætter du klare mål for din facebook annoncering? Hvis ikke, så kan du med fordel læse dette indlæg om målsættelse af facebook annoncering vha. S.M.A.R.T modellen.

SEOday 2017: En dag med SEO

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 26.01.17

SEOday er en tilbagevendende begivenhed for Vestjysk Marketing. Vi tager stor stolthed i at opruste vores viden løbende inden for online marketing, herunder specielt SEO, hvor SEOday blot er et ud af mange events der er med til at viderudvikle vores kompetencer.

Adwords – det assisterende klik

Skrevet af: Søren Evald Kristensen - d. 03.11.16

Adwords-kampagnerne er rettet mod direkte salg. Søg på Google, bliv fristet af annoncen, klik og foretag et køb/tilmeld dig nyhedsbrevet/udfyld kontaktformularen eller andre relevante konverteringer. Adwords måles på konverteringerne. For uden konverteringerne, hvad er så ideen med Adwords-annoncering?

Digital Forretningsudvikling 2016

Skrevet af: René Rustesen - d. 02.11.16

Torsdag d. 27. oktober var vi 3 projektledere, der drog til Silkeborg for at deltage i IT Forums konference om Digital Forretningsudvikling. Konferencen viste sig at være et kig ind i krystalkuglen, og alt efter temperament var det et dystert eller et opløftende kig. Læs omkring mine tanker her.

Google sætter fokus på sikkerhed – hvad betyder det for dig?

Skrevet af: Kurt Moskjær Andersen - d. 31.10.16

Når Google til januar 2017 frigiver en ny version af deres web-browser Chrome, får det stor betydning for hvordan de besøgende ser på din hjemmeside eller webshop. Hvad der mere præcist kommer til at ske og hvad du kan gøre, kan du læse mere om herunder.

Søgemaskine Optimering - top 10

Skrevet af: Kenneth Sangill- Opdateret 06/01 -2016 - d. 16.09.16

Alle vil ligge i toppen på Google, men det er kun dem, der arbejder hårdt med SEO optimering der kan...

Ændringer i Google Adwords søgeordsplanlægning

Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen - d. 12.09.16

Google har ændret adgangen til deres søgeordsplanlægning (keyword planner) sådan at det nu kun er brugere med en adwords konto der kan få adgang. Læs mere om ændringerne her.

Få forretningsmæssig succes med Pokémon Go

Skrevet af: Kasper Leth Hounisen - d. 31.08.16

Du har måske set dem, de vandre i haver, banker på døre og samler sig i store flokke - for at fange Pokémon. Som virksomhed ligger der er et kæmpe potentiale for at "fange" denne nye store målgruppe. Nemlig Pokémon trænere i dit lokalområde. Her kommer en guide, så du kan lave en succesfuld Pokémon kampagne!

Effektmåling

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 23.06.16

Måler du effekten af din hjemmeside? Har du styr på din KPI’er og hvordan du bedst indfrier dem? Hvis du kan svare ”Nej” til blot ét af disse spørgsmål så er dagens blog måske noget for dig.

Frasorter spamtrafik i Google Analytics

Skrevet af: Kenneth Sangill - d. 22.06.16

Har du oplevet, at der i din Google Analytics er en stigende mængde trafik fra udenlandske domæner? Det er desværre ikke lig med, at du modtager en masse brugbar trafik. Meget af dette trafik er nemlig trafik fra såkaldte spambots. I dette blogindlæg kan du lære, hvordan du frasorterer det!

Tilmeld nyhedsbrev

Få online tips og tricks der kan flytte din forretning

Skal du bo her?

Vind lokal whisky

Vær med i konkurrencen om en Stauning Whisky. Du tilmeldes samtidigt vores nyhedsbrev.

Luk Popup