Brug for Support - klik her

info@vestjyskmarketing.dk / 97 32 01 08 .

Nyheder

På vores nyhedsliste uploader vi nyheder om emner vi mener, der er relevante for dig. Det kan både være interne begivenheder og eksterne nyheder som vi vurderer kan være relevante for dig.

Hvis du interesserer dig for at lære nyt om hvordan du forbedrer din online tilstedeværelse så vil jeg også anbefale dig at kigge på vores blog. Her uploader vi også relevante temaer der kan være værdiskabende for dig.

Rigtig god læselyst

Stor interesse for Esens hjemmesider

Dato: 07/03/2017 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Vi oplever stor interesse for vores nye Esens hjemmesidekoncept. Senest er følgende Esens hjemmesider lagt online: Pers Madbutik, TwincaStep, Primo StartUp og Nørgaard Explorer.

Ny version af www.flytmodvest.dk er online

Dato: 02/03/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

I 2006 var vi med til at udvikle www.flytmodvest.dk version 1 i samarbejde med en række virksomheder, organisationer og kommunen. Dengang var der også stor mangel på arbejdskraft og Flyt Mod Vest var et initiativ for at tiltrække nye medarbejdere til vores lokale virksomheder.

Ændring af handelsbetingelser

Dato: 22/02/2017 - Skrevet af: Anders Abrahamsen

Vi har opdateret vores generelle Handelsbetingelser. Se her hvad det betyder for dig.

Ny salgschef i Vestjysk Marketing

Dato: 09/01/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

Tonny Sørensen ansat som ny salgschef i Vestjysk Marketing Tonny Sørensen, der er 36 år får ansvaret for styrke den positive udvikling og sikre fortsat vækst i Vestjysk Marketing.

Gratis kursus i opgradering af Dynamicweb 9 og Online Trends 2017

Dato: 01/12/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Vi inviterer - i samarbejde med Dynamicweb - til gratis introkursus tirsdag d. 17. januar 2017.

Nyt responsivt Esens site til Gaveeksperten.dk

Dato: 28/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Gaveeksperten.dk har fået et splinternyt site udviklet i vores eget CMS system: VMCMS 6.0. Med en Esens side er sitet blandt andet responsivt og optimeret til konverteringer fra begyndelsen.

Vi hylder de frivillige

Dato: 09/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Lørdag d. 12. november deltager vi i Frivilligbørs i Ringkøbing-Skjern Kommune. Frivilligbørsen er et årligt møde for virksomheder, frivillige foreninger og offentlige institutioner, hvor man i løbet af mødet laver aftaler og udveksler kompetencer og ydelser – uden at udveksle penge.

Primo Tours: Klar med nyt, moderne og responsivt website

Dato: 09/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Så er det live! Primo Tours’ spritnye hjemmeside er netop lagt live. Udviklingen af det nye site, er sket i tæt samarbejde med Primo Tours, der nu har en hjemmeside, der er mere brugervenlig, overskuelig og visuel tiltrækkende.

10-4.dk: Optimering af webshop

Dato: 24/10/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

10-4 er både et traditionel byggecenter og tømmerhandel med fysiske butikker – men 10-4 er absolut også en succesfuld online webshop. Senest har vi optimeret 10-4’s webshop med en splinterny filterfunktion. Funktionen filtrerer produkterne ud fra en række specifikationer, som den besøgende udvælger på sitet.

Divisionsforeningen i Håndbold: Danmarks nye håndboldsite er udviklet hos Vestjysk Marketing

Dato: 20/10/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

I samarbejde med Divisionsforeningen Håndbold har vi udviklet en helt ny hjemmeside specialdesignet til formålet om at samle alle danske håndboldaktiviteter på ét site online og sikre www.tophaandbold.dk positionen som Danmarks største håndboldsite.

Skal du bo her?

Vind lokal whisky

Vær med i konkurrencen om en Stauning Whisky. Du tilmeldes samtidigt vores nyhedsbrev.

Luk Popup