Brug for Support - klik her

info@vestjyskmarketing.dk / 97 32 01 08 .

Nyheder

På vores nyhedsliste uploader vi nyheder om emner vi mener, der er relevante for dig. Det kan både være interne begivenheder og eksterne nyheder som vi vurderer kan være relevante for dig.

Hvis du interesserer dig for at lære nyt om hvordan du forbedrer din online tilstedeværelse så vil jeg også anbefale dig at kigge på vores blog. Her uploader vi også relevante temaer der kan være værdiskabende for dig.

Rigtig god læselyst

Ny salgschef i Vestjysk Marketing

Dato: 09/01/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

Tonny Sørensen ansat som ny salgschef i Vestjysk Marketing Tonny Sørensen, der er 36 år får ansvaret for styrke den positive udvikling og sikre fortsat vækst i Vestjysk Marketing.

Gratis kursus i opgradering af Dynamicweb 9 og Online Trends 2017

Dato: 01/12/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Vi inviterer - i samarbejde med Dynamicweb - til gratis introkursus tirsdag d. 17. januar 2017.

Nyt responsivt Esens site til Gaveeksperten.dk

Dato: 28/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Gaveeksperten.dk har fået et splinternyt site udviklet i vores eget CMS system: VMCMS 6.0. Med en Esens side er sitet blandt andet responsivt og optimeret til konverteringer fra begyndelsen.

Vi hylder de frivillige

Dato: 09/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Lørdag d. 12. november deltager vi i Frivilligbørs i Ringkøbing-Skjern Kommune. Frivilligbørsen er et årligt møde for virksomheder, frivillige foreninger og offentlige institutioner, hvor man i løbet af mødet laver aftaler og udveksler kompetencer og ydelser – uden at udveksle penge.

Primo Tours: Klar med nyt, moderne og responsivt website

Dato: 09/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Så er det live! Primo Tours’ spritnye hjemmeside er netop lagt live. Udviklingen af det nye site, er sket i tæt samarbejde med Primo Tours, der nu har en hjemmeside, der er mere brugervenlig, overskuelig og visuel tiltrækkende.

10-4.dk: Optimering af webshop

Dato: 24/10/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

10-4 er både et traditionel byggecenter og tømmerhandel med fysiske butikker – men 10-4 er absolut også en succesfuld online webshop. Senest har vi optimeret 10-4’s webshop med en splinterny filterfunktion. Funktionen filtrerer produkterne ud fra en række specifikationer, som den besøgende udvælger på sitet.

Divisionsforeningen i Håndbold: Danmarks nye håndboldsite er udviklet hos Vestjysk Marketing

Dato: 20/10/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

I samarbejde med Divisionsforeningen Håndbold har vi udviklet en helt ny hjemmeside specialdesignet til formålet om at samle alle danske håndboldaktiviteter på ét site online og sikre www.tophaandbold.dk positionen som Danmarks største håndboldsite.

Hballtransfers.com: Artikelbaseret håndboldportal er gået live!

Dato: 04/10/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Hballtranfers.com er en artikelbaseret håndboldportal – et nyhedssite for den håndboldinterresserede – som er udviklet i samarbejde mellem Rasmus Boysen og Vestjysk Marketing.

Kaffehjørnet.dk - Den første Esens webshop løsning er gået live

Dato: 29/09/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Hos Vestjysk Marketing har vi arbejdet professionelt med nethandel i en lang række år. Vi har hjulpet mange virksomheder i gang med at sælge online, men har tidligere haft en udfordring med at tilbyde en webshop til en lav pris, der samtidig var så fleksibel at man kunne vokse med den. Derfor har vi lavet en webshop efter samme princip; Esens webshop

Hack din SU!

Dato: 12/09/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

vestjyskBANK har lancheret en ny online aktivitet under navnet ’Hack din SU’ – et site hvor man kan dele sit bedste sparetip og dermed deltage i konkurrencen om en masse attraktive præmier. Blandt andet en rejse til en værdi af 20.000 kroner fra Primo Tours eller Smukfest partoutbilletter til sommeren 2017.

Skal du bo her?

Vind lokal whisky

Vær med i konkurrencen om en Stauning Whisky. Du tilmeldes samtidigt vores nyhedsbrev.

Luk Popup