Nyheder

På vores nyhedsliste uploader vi nyheder om emner vi mener, der er relevante for dig. Det kan både være interne begivenheder og eksterne nyheder som vi vurderer kan være relevante for dig.

Hvis du interesserer dig for at lære nyt om hvordan du forbedrer din online tilstedeværelse så vil jeg også anbefale dig at kigge på vores blog. Her uploader vi også relevante temaer der kan være værdiskabende for dig.

Rigtig god læselyst

nye servicevilkår og priser

Dato: 12/01/2018 - Skrevet af:

Vi har gennemgået alle vores serviceabonnementer og servere i et forsøg på at sikre den bedst mulige service og hosting af jeres hjemmeside.

Primo Tours vinder Digital Gazellepris 2017

Dato: 15/11/2017 - Skrevet af: Vestjysk Marketing

Vi glæder os naturligvis altid, når vores kunder oplever digital vækst! Nu er glæden derfor også ekstraordinær stor, da det er lykkedes vores kunde Primo Tours A/S, at vinde den Digitale Gazellepris 2017 i region Midtjylland. Det er Dagbladet Børsen, i samarbejde med Google, der står for uddelingen.

Ole Stampe Larsen ny digital chef i Vestjysk Marketing

Dato: 09/11/2017 - Skrevet af: Vestjysk Marketing

Vestjysk Marketing har ansat Ole Stampe Larsen, i en nyoprettet stilling som digital chef for online marketing afdelingen.

Ro. Klar til optagelse. Action!

Dato: 20/06/2017 - Skrevet af: Anna Engsted

Video er et særdeles effektiv værktøj til at fremme konverteringen på virksomhedens website. Derfor har vi i en række år tilbudt videoproduktion. Tidligere har vi haft vores studie placeret ”ude i byen”. Nu er vi flyttet i nye lokaler – og har dermed fået mulighed for etableret studie her på St. Blichersvej.

Vi er flyttet i nye lokaler downtown

Dato: 11/05/2017 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Den 21. april 2017 holdt vi store flyttedag hos Vestjysk Marketing. Derfor er vi nu at finde i Ringkøbings bymidte på St. Blichersvej 1-3.

Vestjysk Marketing overtager Web10.dk’s portefølje af hjemmesider og webshops

Dato: 05/05/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

Web10.dk er et dansk hostingfirma, der netop er solgt til et større hostingselskab. I forbindelse med denne handel har Vestjysk Marketing overtaget Web10.dk’s samlede portefølje af hjemmesider og webshops; samt indgåede aftaler omkring online marketing – specielt søgemaskineoptimering og adword ; samt hosting.

Stor interesse for Esens hjemmesider

Dato: 07/03/2017 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Vi oplever stor interesse for vores nye Esens hjemmesidekoncept. Senest er følgende Esens hjemmesider lagt online: Pers Madbutik, TwincaStep, Primo StartUp og Nørgaard Explorer.

Ny version af www.flytmodvest.dk er online

Dato: 02/03/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

I 2006 var vi med til at udvikle www.flytmodvest.dk version 1 i samarbejde med en række virksomheder, organisationer og kommunen. Dengang var der også stor mangel på arbejdskraft og Flyt Mod Vest var et initiativ for at tiltrække nye medarbejdere til vores lokale virksomheder.

Ændring af handelsbetingelser

Dato: 22/02/2017 - Skrevet af: Anders Abrahamsen

Vi har opdateret vores generelle Handelsbetingelser. Se her hvad det betyder for dig.

Ny salgschef i Vestjysk Marketing

Dato: 09/01/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

Tonny Sørensen ansat som ny salgschef i Vestjysk Marketing Tonny Sørensen, der er 36 år får ansvaret for styrke den positive udvikling og sikre fortsat vækst i Vestjysk Marketing.